Announcements

Lisans Programlarına 1.Turda Başvurma Yapma Hakkı Kazanan Adaylar(Applicants who have earned the right to apply in the first round of undergraduate programs)

Lisans programlarına 1.Turda kayıt yapma Hakkı kazanan ve kesin kayıt yapmayan adaylardan kazandıkları programlara kesin kayıt yapmak isteyen adayların cuma günü saat 14.00'e kadar ofisimiz mail adresi üzerinden dönüş yapmaları önemle rica olunur.

2024-2025 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Lisansüstü Başvuru Sonuçları(Results of the 2024-2025 Academic Year International Student Graduate Program Applications) )

2024-2025 Akademik Yılı Lisansüstü Programlara Uluslararası Öğrenci Başvurularına Göre Başarılı Adaylar İlan Edilmiştir. Kabul mektupları ve kayıtlar ile ilgili bu hafta ikinci bir duyuru yapılacaktır.

The successful candidates for the 2024-2025 Academic Year Graduate Programs for International Students have been announced. A second announcement regarding acceptance letters and registrations will be made later this week.

2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Alımı 1.Değerlendirme Kayıt Takvimi ve Evrakları

Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Alımı 1. Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt Takvimi ve  Evrakları:

ASBÜ Uluslararası Ofis tarafından öğrencilerin başvuru yaptığı mail adresine 1.kabul sonuçları ve kabul mektupları gönderilmektedir.