Ana içeriğe atla

13 Aralık 2018 tarihinde saat 15.00’de Yabancı Diller Yüksekokulunda ücretsiz bir İngilizce Yeterlik Sınavı düzenlenecektir.

ERASMUS+ projesi kapsamında 2018-2019 Akademik yıldaki hareketlilikler için kullanılabilecek olan sınav hareketlilikten faydalanmak isteyen tüm öğrenci ve personelimize açıktır. Sınava başvurmak isteyenlerin öğrenci kimlik kartı veya kurum kartlarıyla Uluslararası Ofise 12 Aralık 2018’e kadar başvurmaları gerekmektedir.

Önemli Not: Sınava girecek öğrencilerin 13 Aralık 2018 Perşembe günü saat 14.50'de Yabancı Diller Yüksekokulu, İdare binası, İngilizce Hazırlık Sınav Biriminde olması gerekmektedir. Lütfen en geç 14.50'de sınav yerinizde olunuz. 15.00'dan sonra gelen öğrenciler sınava alınmayacaktır!!!

Exam Child